Що таке французький омлет?
Французький омлет, по суті, складається з яєць. У найпростішому вигляді його можна приготувати просто з 2 або 3 яєць і сковорідки з антипригарним покриттям. Нам більше подобається з маслом, сіллю та свіжою зеленню, але це теж класично. Ідеальний французький омлет, швидко приготований із чудових інгредієнтів, має бути м’яким і ніжним, вологим у середині й зовсім не підгорілим.
Як приготувати французький омлет?
Інгредієнти:
Зелена цибуля, петрушка, естрагон і кервель є найбільш класичними травами для використання у (або на) французькому омлеті, і ви можете змішувати їх або використовувати лише одну. Якщо все, що виглядає добре і свіжо в магазині, це звичайна петрушка, це чудово! Використовуйте це. Якщо зараз літо, і ваш естрагон росте, як божевільний, збожеволійте! Просто використовуйте найкраще.
- Яйця
- Вершкове масло
- сіль
- Свіжа зелень
Спосіб приготування:
Незважаючи на те, що класичний французький омлет є класичним кулінарним тестом для починаючих кухарів, може бути корисно пам’ятати, що ви, однак, не шеф-кухар, який проходите тест (слава богу). Ви просто голодна людина, яка хоче приготувати найкращий французький омлет! Єдина людина, якій вам потрібно догодити — це ви самі.
- Вам потрібна хороша антипригарна сковорода, щоб цей рецепт спрацював.
- Ви можете побачити деякі рецепти французького омлету, які вимагають повністю працювати на сильному вогні, але ми пропонуємо вам почати на повільному вогні, тому що це просто легше! Пам’ятайте, це не тест, це смачна страва.
- Дуже важливо ретельно перемішувати яйця. Ви дійсно маєте повністю збити жовтки з білками.
- Так само, як і у випадку з яєчнею, ступінь готовності французького омлету залежить (в певній мірі) від особистих уподобань. Слідкуйте за яйцями і довіряйте своєму інтуїції якомога більше. Вампотрібно щоб зовнішня сторона омлету була готова (але не коричнева), а всередині вона повинна бути м’якою та кремовою.