Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Гриби запечені в сметані

Гриби запечені в сметані

Гриби запечені в сметані універсальна, ситна і дуже смачна страва.

Існує багато рецептів з фото, завдяки яким можна зробити повноцінний вечерю або обід, організувати легкий перекус або оригінальну закуску. Ароматні, корисні дари лісу, доповнені найніжнішим, густим соусом – ідеальне поєднання.

Інгредієнти:

  • 800 г свіжих грибів
  • 1,5 л води
  • 100 г борошна
  • 550 г вершкового масла
  • 2 скл. сметани
  • 50 г сухарів
  • сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлені гриби опустіть в підсолену воду і доведіть до кипіння
  2. Промийте їх в друшляку обваляйте в борошні і підсмажте на олії
  3. Залийте сметаною, посипте сухарями і поставте на 5-20 хвилин у гарячу духовку
Позначки: