Гриби запечені в сметані універсальна, ситна і дуже смачна страва.
Існує багато рецептів з фото, завдяки яким можна зробити повноцінний вечерю або обід, організувати легкий перекус або оригінальну закуску. Ароматні, корисні дари лісу, доповнені найніжнішим, густим соусом – ідеальне поєднання.
Інгредієнти:
- 800 г свіжих грибів
- 1,5 л води
- 100 г борошна
- 550 г вершкового масла
- 2 скл. сметани
- 50 г сухарів
- сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
- Підготовлені гриби опустіть в підсолену воду і доведіть до кипіння
- Промийте їх в друшляку обваляйте в борошні і підсмажте на олії
- Залийте сметаною, посипте сухарями і поставте на 5-20 хвилин у гарячу духовку