Цей рецепт дуже простий, хороший, дозволяє використовувати персики, які занадто стиглі і вимагає інгредієнтів, які зазвичай є вдома. Швидкий і смачний, персиковий пиріг підходить як для сніданку так і для перекусу.
Персиковий пиріг ідеальний, якщо потрібно швидко приготувати десерт, який трохи відрізняється від звичайних пирогів. Персики роблять його м’яким і смачним. З персиками можна приготувати багато різноманітних десертів, смачних і особливих тістечок, кремових десертів і ще смачні торти.
Якщо ви хочете зберегти аромати літа, щоб знову насолодитися ними в холодну пору року, ви можете приготувати смачні традиційні персикові джеми з корицею або персики у сиропі.
Інгредієнти:
- 1 кг стиглих жовтих персиків
- 150 г борошна
- 150 г цукру
- 40 г вершкового масла
- 1/2 склянки молока
- 1 яйце
- 1 жовток
- 1/2 пакетика розпушувача
- 1 лимон
- дуже дрібні панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
- Щоб приготувати персиковий пиріг, очистіть персики від шкірки, наріжте їх шматочками або скибочками, зберіть у миску, приправте невеликою кількістю соку та тертої цедри лимона.
- У мисці збийте яйце і жовток зі 100 грамами цукру, поки суміш не стане білою і піною.
- Додайте просіяне борошно та розпушувач, розведені в теплому молоці. Тепер додайте персики.
- Деко діаметром 24 см змастити 20 грамами вершкового масла і посипати сухарями, струсити, щоб видалити надлишки.
- Влийте персикову суміш, посипте поверхню залишками вершкового масла та рештою 50 грамів цукру.
- Поставити в розігріту до 180° духовку і випікати, поки поверхня не підрум’яниться.
- Вийміть, дайте відпочити кілька хвилин, перекладіть персиковий пиріг на сервірувальну тарілку.