Дуже смачний і ніжний грибний суп з плавленим сиром та курятиною, має яскравий вершковий смак і чудовий аромат.
Рецепт грибного супу з плавленим сиром допоможе швидко приготувати смачний обід навіть починаючому кулінару. Плавлений сир можна вибирати з різними добавками, наповнюючи страви новими відтінками.
Інгредієнти:
- 300 г грибів (бажано шампіньйони, білі, бабки, але можна і експериментувати)
- 250 г курячого філе
- 2 крупних картоплини
- 1 морквина
- 1 маленька цибулина
- 2 плавлених сирки
- сіль, перець, зелень
- рослинна олія.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками, кидаємо у воду і ставимо на вогонь
- Тим часом почищену картоплю також дрібнимо кубиками і додаємо до курячого філе
- Гриби обсмажумо на рослинній олії, додаємо цибулю, моркву і досмажуємо до готовності
- Смажену суміш додаємо до юшки
- Плавлений сир подрібнити і додати до супу
- Прокип’ятити грибний суп з плавленим сиром ще 2 хв., додати спеції і прикрасити зеленню перед подачею на стіл.