Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Грибний суп з плавленим сиром

Грибний суп з плавленим сиром

Дуже смачний і ніжний грибний суп з плавленим сиром та курятиною, має яскравий вершковий смак і чудовий аромат.

Рецепт грибного супу з плавленим сиром допоможе швидко приготувати смачний обід навіть починаючому кулінару. Плавлений сир можна вибирати з різними добавками, наповнюючи страви новими відтінками.

Інгредієнти:

  • 300 г грибів (бажано шампіньйони, білі, бабки, але можна і експериментувати)
  • 250 г курячого філе
  • 2 крупних картоплини
  • 1 морквина
  • 1 маленька цибулина
  • 2 плавлених сирки
  • сіль, перець, зелень
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками, кидаємо у воду і ставимо на вогонь
  2. Тим часом почищену картоплю також дрібнимо кубиками і додаємо до курячого філе
  3. Гриби обсмажумо на рослинній олії, додаємо цибулю, моркву і досмажуємо до готовності
  4. Смажену суміш додаємо до юшки
  5. Плавлений сир подрібнити і додати до супу
  6. Прокип’ятити грибний суп з плавленим сиром ще 2 хв., додати спеції і прикрасити зеленню перед подачею на стіл.