Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Італійський суп з фрикадельками

Італійський суп з фрикадельками

Цей італійський суп із фрикадельками — це так само просто, як суп плюс фрикадельки. Томатний бульйон, локшина та міні-італійські фрикадельки зі свинини стануть ситною вечерею, яка сподобається кожному.

Крихітні 2-х сантиметрові фрикадельки, які обертаються в цьому супі — це класичні італійські свинячі фрикадельки в меншому масштабі. Ось що вам знадобиться для фрикадельок:

Свинячий фарш. Або, щоб усе було трохи пісніше, можна використовувати курячий фарш. Яйце, панірувальні сухарі, свіжий базилік, часник, італійська приправа, сіль. Крім усього, що є в списку інгредієнтів для фрикадельок, вам знадобляться: цибуля, оливкова олія, бульйон (курячий або овочевий — підійде будь-який), консервовані помідори, макарони.

Тип локшини, який ви виберете, матиме певну різницю з точки зору текстури, але добре використовувати те, що є під рукою — у розумних межах. Довгі тонкі макаронні вироби не підходять для такого супу з фрикадельками. Подумайте про невеликий шматок, крихітний. Ось чотири різновиди пасти, які підходять до цього рецепту: Діталіні, Тубетті, Rotelle (вагонні колеса), Казаречче.

Інгредієнти:

  • 1 ст.л. – оливкова олія
  • 1 – маленька цибулина, нарізана кубиками
  • 4 – зубчики часнику, подрібнені
  • 6 чашок – курячий або овочевий бульйон
  • 2 склянки води
  • 1 ч.л. – сіль
  • 1 ч.л. – Італійська приправа
  • 400 г –  подрібнених помідорів
  • 250 г – невеликі круглі макарони або невелика локшина
  • Екстра свіжий базилік, для подачі, за бажанням
  • Пармезан, для подачі, за бажанням

Італійські тефтелі:

  • 500 г – свинячий фарш (або курячий фарш)
  • 1 яйце, збите
  • 0,5 склянки – панірувальних сухарів
  • 2 ст.л. – свіжий базилік, дрібно нарізаний
  • 2 – зубчики часнику, подрібнені
  • 2 ч.л. – сіль
  • 1 ч.л. – Італійська приправа

Спосіб приготування:

  1. У великій мисці змішайте всі інгредієнти для фрикадельок і сформуйте з них 2-х сантиметрові кульки. Це «міні» тефтелі.
  2. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні.
  3. Обсмажте фрикадельки до підрум’янення з усіх боків приблизно 8 хвилин. Фрикадельки відкласти в сторону.
  4. Обсмажте цибулю, готуйте до прозорості приблизно 4 хвилини.
  5. Додайте часник і смажте ще 1 хвилину. Примітка: якщо ви використовуєте курку, вам може знадобитися додати більше оливкової олії.
  6. Влити бульйон, воду, сіль, італійську приправу, подрібнені помідори і фрикадельки, довести до кипіння.
  7. Додати макарони, зменшити вогонь до середнього і тушкувати 15-20 хвилин, поки паста не стане м’якою.
  8. Розлийте по мисках і посипте свіжим подрібненим базиліком.