Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Персиковий пиріг (2)

Персиковий пиріг (2)

Цей рецепт дуже простий, хороший, дозволяє використовувати персики, які занадто стиглі і вимагає інгредієнтів, які зазвичай є вдома.​ Швидкий і смачний, персиковий пиріг підходить як для сніданку так і для перекусу.

Персиковий пиріг ідеальний, якщо потрібно швидко приготувати десерт, який трохи відрізняється від звичайних пирогів. Персики роблять його м’яким і смачним. З персиками можна приготувати багато різноманітних десертів, смачних і особливих тістечок, кремових десертів і ще смачні торти.
Якщо ви хочете зберегти аромати літа, щоб знову насолодитися ними в холодну пору року, ви можете приготувати смачні традиційні персикові джеми з корицею або персики у сиропі.

Інгредієнти:

  • 1 кг стиглих жовтих персиків
  • 150 г борошна
  • 150 г цукру
  • 40 г вершкового масла
  • 1/2 склянки молока
  • 1 яйце
  • 1 жовток
  • 1/2 пакетика розпушувача
  • 1 лимон
  • дуже дрібні панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

  1. Щоб приготувати персиковий пиріг, очистіть персики від шкірки, наріжте їх шматочками або скибочками, зберіть у миску, приправте невеликою кількістю соку та тертої цедри лимона.
  2. У мисці збийте яйце і жовток зі 100 грамами цукру, поки суміш не стане білою і піною.
  3. Додайте просіяне борошно та розпушувач, розведені в теплому молоці. Тепер додайте персики.
  4. Деко діаметром 24 см змастити 20 грамами вершкового масла і посипати сухарями, струсити, щоб видалити надлишки.
  5. Влийте персикову суміш, посипте поверхню залишками вершкового масла та рештою 50 грамів цукру.
  6. Поставити в розігріту до 180° духовку і випікати, поки поверхня не підрум’яниться.
  7. Вийміть, дайте відпочити кілька хвилин, перекладіть персиковий пиріг на сервірувальну тарілку.
Позначки: